21 Şubat 2009 Cumartesi

Pimp my Bus!

-Advertorial-

kamilkoç rahat servisden bir çılgınlık.


Doğru görüyorsunuz, ekranın sağ yanından sarkan bir oyun kolu!! Bu kolla menülerde gezinip film, müzik ve oyun seçebiliyoruz.

Film seçeneğinin altından bir ‘Cash&Tango’, bir ‘Maskeli Besler’ çıkması beklenirken, etkileyici bir şekilde ‘Persepolis’ ve ‘Baskalarinin Hayatı’ filmleri çıkabiliyor.

Şimdilik oyunlar azıcık dandüş olsa da oynamak gayet eğlenceli, save edilebiliniyor olması ise cabası :). Hepsi de 80 sonu oyunları. İsimlerini hatırlayamıyorum ama biri bana Doom, Wolfenstein grafikelerini hatırlattan bir fps, biri en dandik araba yarışı, bir diğeri de üçer beşer dadanan, renk renk kot montlar kuşanmış, aşağı mahalle delikanlılarını patakladığımız bir arcade.

Bunların dışında ana menüde gördüğümüz, ‘harici bellek’ ve ‘yerel ağ bağlantısı’ seçenekleri çalışmıyor olsalar da ümit verici.

Ne yazık ki, tüm bu yatırımları anlamsız hale getiren öyle ölümcül bir hareket var ki, renkleri tersine döndürüyor, ışıkları karartıyor. Persepolis siyah beyazken önce beyaz siyah, sonrada siyah siyah oluyor.


Sonuç olarak;
Kızmam, kızamam sana
ama sunu bil ki asla öpmem o alından,
dayasan da onu burnuma,
yatırıp koltuğu sonuna kadar kucağıma!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

siire gel.